Нуждаете ли се от надежден партньор за развитието на своя бизнес? Тежка строителна техника DOOSAN вече на БЕЗЛИХВЕН ЛИЗИНГ! Възползвайте се от специалното ни предложение:

С удоволствие, Ви съобщаваме, че от 1-ви Октомври 2019г. новият верижен багер на Doosan DX350LC-7 съвместим с най-новите екологични норми - Stage V, ще бъде наличен за поръчка.


 

Машината предлага подобрена горивна ефективност в сравнение с предходните 5 модели:

- + 7% в режим Standard , + 6% в режим Power +
- Ключови фактори са интелигентното управление на мощността от ново поколение (SPC3) и подобрената горивна ефективност на двигателя.

Можете да очаквате следните функции, налични на „-7“ машини:

- Нов 8-инчов цветен LCD тъч скрийн дисплей
- Опростени режими на мощност - изберете от 4 режима на мощност вместо сложни 8 режима на мощност и комбинации
- Нова висококачествена седалка
- Smart key
- Ултразвуково откриване на препятствия (опция)
- LED светлини (опция)
- Странична защита (опция)
- Въздушен компресор (опция)
- Стерео система, интегрирана в панела
- 360° камери, осигуряващи пълна видимост около машината и позволяващи на оператора да вижда изглед отгоре на зоната извън машината

Моделът DX350LC-7 разполага с двигател от ново поколение, който отговаря на най-новите норми за вредни емисии на двигатели от етап V. Това е ново решение без рециркулация на отработените газове (EGR) за увеличаване на количеството въздух по време на горенето - следователно температурата по време на горенето е по-висока и количеството на емисионните частици се намалява максимално.

Благодарение на новата технология, филтърът за дизелови частици (DPF) изисква наистина малка поддръжка.

Основни спецификации на DX350LC-7:

- Стандартна конфигурация с 6,5 м моно стрела и 3,2 м рамо
- Тегло: 36 тона
- Капацитет на кофата: 2.2m3
- Скророст -  3,5/5,7 км/ч
- Двигател: Doosan DL08 - Stage V
- Мощност: 209kW при 1800rpm
- Досег за копаене: 10 980мм
- Дълбочина на копаене: 7 540мм
- Височина на копаене: 10 325мм
- Дължина: 11350мм
- Ширина: 3200 мм стандартна шаси и 3000 мм при тясно шаси
- Височина: 3390мм


 

 

Производителност и ефективност чрез най-нови технологии.

На изложение с площ над 615 000 кв.м за всеки един производител е голямо предизвикателство да привлече максимално вниманието и интереса на посетителите. Въпреки огромния мащаб на Bauma 2019, Doosan Infracore все пак успя да представи успешно и пред многобройна публика на своя щанд най-новите си разработки и технологии, които се целят главно в едновременното повишаване на производителността при намаляване разхода на гориво.

Трите основни продуктови сегмента на Doosan бяха представени подобаващо, като при всеки един от тях наистина имаше какво да се види.


All SM

 

Строителните и индустриални машини на Doosan предоставят качество от световна класа. Създадени издръжливи, лесни за поддръжка, с високи ниво на комфорт и икономия на гориво


 

Новото поколение съчленени самосвали с двигатели Scania SCR Stage IIIB комбинират пълно следване на терена и незаменима стабилност с голям резерв на мощност. Благодарение на най-новото поколение ZF трансмисия, уникалния заден тандемен мост и forward-mounted turning ring, съчленените самосвали серия DA работят бързо на най-ниската цена за тон превозен материал и ето защо възвръщат инвестицията си значително по-бързо.

 

Верижните багери на Doosan работят все повече и повече работни обекти всеки ден. Това се дължи на четири основни ценности, вложени във всяка машина Doosan: ниски експлоатационни разходи, надеждност и стабилност, комфорт, безопасност на оператора и лесна поддръжка.


 

Колесните багери Doosan съчетават изключителна мобилност с висока производителност, надеждност и производителност. Те са идеални за изкопни работи, повдигане и реновиране във всяка градска среда.


  

Благодарение на лекотата си на работа, ниски експлоатационни разходи и лесна поддръжка, челните товарачи Doosan предлагат изключителна производителност и продуктивност.


 

 

Телескопичните товарачи Doosan предлагат гъвкаво, мощно и ефективно решение за изискващите висок капацитет на повдигане и обработка на материали. DT моделите съчетават гъвкавостта на неравен терен на телескопичен товарач, мощността на колесен товарач и производителността на кранът. Пълната гама прикачни работни устройства придава още повече гъвкавост на машините и широк спектър от приложения, включително за тежко промишлено строителство, кариерно и минно дело, тунелно строителство и рециклиране.

 


Doosan 2011