2 багера Doosan DX225LC SLR ще почистват речни корита в Сърбия

2 Машини Doosan DX225LC-3 Super Long Reach с удължена стрела бяха пуснати в експлотация в Сърбия. Машините ще работят по обекти в цялата страна, предимно по разчистване на речни корита от наноси и изграждане на нови речни канали за превенция от наводнения.

Компаниите VDP ZAPADNA BAČKA от град Sombor и VDP ŠAJKAŠKA от Novi Sad са специализирани в работата по речни корита, изграждане и отклоняване на речни канали. Освен специализираната работа с удължените стрели, машините ще разчистват и крайпътни банкети и напоителни канали от храсти и тревиста растителност с мулчери, оборудвани със стандартната си стрела или с дълга стрела - в зависимост от обекта. 

ZAPADNA BAČKA към момента вече имат 4 DAEWOO/DOOSAN машини, 3 от които са с удължена стрела, а VDP ŠAJKAŠKA разполагат с 2 SLR машини и един стандартен багер. Машините  вече имат значителен брой завършени обекти и са в постоянна експлотация. Клиентите са изключително доволни от надеждността на машините, както и от професионализма и бързата реакция от страна на отдел следпродажбено обслужване на компанията NS Union, партньор на Mегатрон за сръбския пазар.

Приложен видео файл