Doosan машини и оборудванеDoosan Infracore Construction Equipment е лидер в разработката, производството и дистрибуцията на тежка, компактна и мини строителна техника. Собственост на концерна са световно известни марки, като Doosan, Bobcat, Doosan Portable Power, Montabert.

Doosan Infracore Construction Equipment е компания, която, след основаването си през 1977 се фокусира върху тежката строителна техника. Компанията постигна високи нива на растеж чрез стремежа си към развитие на собствената линия строителна техника и със стремежа и инвестицията за създаване на глобален бизнес модел. Doosan Infracore Construction Equipment вече е безспорен глобален лидер в производството на тежка строителна техника - доказателство за което е значителното разрастване в последните години, както и обогатяването на продуктовата линия със сливането и придобиването на Bobcat през 2007 и Moxy през 2008, също така Montabert и Geith.

Машини и оборудване:


Concept-X е решение, базирано на технология, оптимизирана за бъдещи строителни обекти, като автоматизирани задачи за проучване на строителната площадка с използване на безпилотни летателни апарати- дронове, безпилотна автоматизация на оборудването и дистанционно управление, основано на 5G комуникация.В това видео можете да се запознаете с X-Center и безпилотните строителни машини по-подробно: